Glutenfria sconesDe flesta glutenintoleranta tål havre. Prova gärna att baka dina egna glutenfria scones. Servera med smältande smör och kanske hallonsylt... Du behöver
Gör så här:Sätt ugnen på 250 grader. Blanda alla torra ingredienser. Finfördela smöret i mjölblandningen. Rör snabbt ner mjölken tills det bildas en kletig deg och klicka ut den i 4 stora eller 6 små muffinsformar. Fyll dem ungefär till hälften. Grädda tills de fått fin färg, cirka 12 minuter. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! LaxlasagneLaxen gillar pastaLax och pasta är som gjorda för varandra. Laxlasagne är självklar helgmat! Godis till påskPåskgodis för små och storaSnyggt och gott ska påskgodiset vara. Lättlagat dessutom - som tryffel med mandel och vanilj! Läcker puddingSmakfull squash
Nu är säsongen för squash och den som provat att odla dessa snabbväxande jättefrukter vet att de finns i mängder av varianter och kan bli enorma. |
|