MajspannkakorGoda pannkakor utan gluten. Smeten är lättstekt och pannkakorna blir hela och fina! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Häll mjölken i en bunke och knäck i äggen. Tillsätt majsmjölet lite i taget medan du vispar. Fortsätt att vispa tills allt blandat sig. Låt svälla ca 15 minuter i kylskåp. Stek pannkakorna i smör eller olja och servera direkt! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Johannes
21 april 2018
Jättegoda och lätta att laga! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
2 mars 2017
Blev riktigt besviken MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Fika på trappanSolig fika på trappanAllas favorit tigerkakan är enkel att baka och passar perfekt med en kopp kaffe på trappan. FrukostbullarBaka tre sorters bullar av samma deg!
Doften av nybakat bröd gör det lättare att vakna. Och hjälper säkert om du skulle ha vaknat på fel sida… |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Jättegoda och lätta att steka.