MajspannkakorGoda pannkakor utan gluten. Smeten är lättstekt och pannkakorna blir hela och fina! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Häll mjölken i en bunke och knäck i äggen. Tillsätt majsmjölet lite i taget medan du vispar. Fortsätt att vispa tills allt blandat sig. Låt svälla ca 15 minuter i kylskåp. Stek pannkakorna i smör eller olja och servera direkt! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Johannes
21 april 2018
Jättegoda och lätta att laga! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
2 mars 2017
Blev riktigt besviken MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! MorotskakaMorotskaka + limeDet pratas om att vi ska äta mera grönt. Vi slår ett slag för morotskakan! DressingSalladens bästa vänDet är dressingen som får salladen att lyfta! Sno ihop en rhodeislandsås som skickar den färdiga varianten till skamvrån. Mors dagMors dagTill mors dag behövs inga påkostade presenter, men frukost på sängen uppskattar alla! Baka mjuka scones eller kärleksfulla vaniljbagels.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Jättegoda och lätta att steka.