MajspannkakorGoda pannkakor utan gluten. Smeten är lättstekt och pannkakorna blir hela och fina! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Häll mjölken i en bunke och knäck i äggen. Tillsätt majsmjölet lite i taget medan du vispar. Fortsätt att vispa tills allt blandat sig. Låt svälla ca 15 minuter i kylskåp. Stek pannkakorna i smör eller olja och servera direkt! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Johannes
21 april 2018
Jättegoda och lätta att laga! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
2 mars 2017
Blev riktigt besviken MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HembakatBaka bättre bröd!Hembakat bröd lyfter middagen till en ny nivå. Prova grahamsbröd som får gästerna att jubla! BakabullarÄppelbullarIngenting går upp mot varma bullar... Baka äppelbullar och lyft fikat till oanade höjder! EfterrätterMarängAlla som någon gång haft höns förstår varför vi äter ägg just till Påsk... Det är nu som äggen kommer! Och även om du kanske inte har egna höns så finns ekologiska ägg att köpa i snart sagt varje butik. Ägg ingår ju i många av våra vanligaste bakverk. Tänk dig en solgul sockerkaka, fortfarande varm... Eller våra älskade pannkakor! Koka inte alla ägg i påsk utan spara några och laga en härlig fruktmaräng som avslutning på en riktigt påskmiddag! Mjuk maräng som täcke till frukt eller bär lyfter fram smaken på en fint sätt. En utmärkt efterrätt som passar fint till helgen! Glad påsk önskar pepparochsalt.se! |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Jättegoda och lätta att steka.