Pizzabotten på polentaEn glutenfri pizza bakar du lätt utan färdig mjölmix! Den här bottnen är gjord på ren polenta och vatten. Enkelt och gott! Du behöver
Gör så här:Koka upp vatten och rör i polenta. Låt koka till en tjock gröt och ta av från värmen.
Bred ut massan på ett smort eller oljat bakplåtspapper. Lagret ska vara tunt, men jämt och smmanhållet. Det kan vara lättare att strö lite majsmjöl på och arbeta ut degen med händerna.
Redaktionens kommentar
Hej, tack för hjälpen! Nu har vi rättat till receptet. Det räcker till en hel plåt om "degen" trycks ut ordentligt.
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Varm vegoVarm vegogryta med quorn och chili!Vego kan smaka fantastiskt. Prova en chili sin carne som inte skäms för sig. Vegetariska grytor och sopporVinterns sista långkokVintern vill visst stanna lite till, men vi passar på att värma oss med en rejäl, rykande böngryta med kokosmjölk! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! |
|
på tredje raden står det, 1/2 dl, - och inget mer
räcker detta till en hel plåt eller bara till en "vanlig pizza"?